Beperkt Co. van de Cinhgroep,

            Verstrek oprecht voor altijd Micro- Luchtpompen!

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Cinh group co.,limited

Van goede kwaliteit De dubbele Pomp van de Diafragmalucht voor verkoop
Van goede kwaliteit De dubbele Pomp van de Diafragmalucht voor verkoop
Het is mijn genoegen om de zaken met CINH te doen, doen zij altijd het beste voor ons.

—— Perus Colette

Zeer goede bedrijfsmens. Ik zal spoedig achter zijn. Hij is snel om eender welke problemen te behandelen u kunt zo hebben veilig voelen te kopen.

—— Aronskelken Hunar

CINH is een professionele fabriek met goede kwaliteit en het goed dient.

—— Linda H.

De pomp van de Cinhlucht is zeer betrouwbaar en brengt ons goede markt.

—— RJ Wagner

Wij hopen Cinh de uitstekende producten voor minstens 10years zal houden, omdat wij hun luchtpomp in ons systeem met zeer goed resultaat hebben toegepast

—— pattraporn

De luchtpomp voldoet aan onze vereisten

—— Inga Ak

Ik ben online Chatten Nu

Cinh group co.,limited

1 2 3 4
Cinh group co.,limited Cinh group co.,limited Cinh group co.,limited Cinh group co.,limited
DE FABRIEK VAN DE LUCHTpomp

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken : CINH
Aantal werknemers : 1800~2000
Jaarlijkse omzet : 90Million-100 Million
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : < 10%

CINH groepeert Co., Beperkt is een groepsnaamloze vennootschap, geweest met het onderzoek en de ontwikkeling van micro- luchtpomp bezig meer dan vijftien jaar, met onze jaren van ervaring het ontwerpen en vervaardigingsproducten, zijn wij een bekend groepsbedrijf in deze industrie in China geweest. Wij hebben ons eigen professioneel onderzoekinstituut en verscheidene industrieterreinen en de takbedrijven in verschillende steden in China, hebben de producten vde, rohs, Ce, cb, ul en gs en kemacertificaten verkregen. 


   
Wij kunnen producten volgens de speciale vraag van de klanten ontwerpen en vervaardigen. Onze producten zijn uitgevoerd naar vele die landen, en de hoeveelheid producten naar andere landen worden uitgevoerd blijft groeien, het merk van „CINH zal“ aan wereldwijd gaan.


Voorziend u de klant van hoogte - de kwaliteit, de professionele producten en het tevredenstellen van de dienst zijn altijd onze houding; oprecht voor ooit is ons geloof; onze technologie en ervaring in deze industrie zijn onze macht, kunnen wij het maken werkelijkheid te zijn.


Wij zijn ons volledig ervan bewust dat de kwaliteit het leven van een bedrijf is en een strikt systeem voor kwaliteitscontrole ISO van originele materiële sourcing aan geëindigd - producten heeft. Wij hebben een speciaal qc team om de inspectiemethode van AQL-niveau uit te voeren. Realiserend dat de innovatie voor ononderbroken ontwikkeling noodzakelijk is, hebben wij een R&D-team opgebouwd dat nieuwe productregelen kan periodiek introduceren. Dit team is ook verantwoordelijk voor de controle van de productenmarkt wereldwijd, het analyseren van de tendensen van de consument en het doen van aanbevelingen over hoe de bestaande lijnen kunnen worden verbeterd. wij beschermen klanten“ handelsmerken, en wij zullen nooit van een handelsmerk voorzien producten aan de derde partij verschepen of niet verwante parties.we keuren oem orde goed.


Stem in warm met uw onderzoek. Met hoge betekenis van verantwoordelijkheid en absolute eerlijkheid, stemmen in wij met allerlei samenwerking tussen bedrijven en zullen alle behoeften van onze klanten tevredenstellen. Het is onze hoop om, door gezamenlijke inspanningen, zowel handel als het wederzijdse voordeel van de vriendschapsreis te bevorderen. Welkom om ons bedrijf en onze fabriek te bezoeken.
Als u meer informatie gelieve nodig te hebben ons op elk ogenblik contacteren. Wij zullen zeer blij om van u zijn spoedig te horen. Oprecht voor ooit.

Contactgegevens
Cinh group co.,limited

Contactpersoon: Mr. Zhu Guole

Tel.: 0086-138-6875-2655

Fax: 86-577-61756375

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)