Thuis

Cinh group co.,limited Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

CINH groepeert Co., Beperkt is een groepsnaamloze vennootschap, geweest met het onderzoek en de ontwikkeling van micro- luchtpomp bezig meer dan vijftien jaar, met onze jaren van ervaring het ontwerpen en vervaardigingsproducten, zijn wij een bekend groepsbedrijf in deze industrie in China geweest. Wij hebben ons eigen professioneel onderzoekinstituut en verscheidene industrieterreinen en de takbedrijven in verschillende steden in China, hebben de producten vde, rohs, Ce, cb, ul en gs en kemacertificaten verkregen. 


   
Wij kunnen producten volgens de speciale vraag van de klanten ontwerpen en vervaardigen. Onze producten zijn uitgevoerd naar vele die landen, en de hoeveelheid producten naar andere landen worden uitgevoerd blijft groeien, het merk van „CINH zal“ aan wereldwijd gaan.


Voorziend u de klant van hoogte - de kwaliteit, de professionele producten en het tevredenstellen van de dienst zijn altijd onze houding; oprecht voor ooit is ons geloof; onze technologie en ervaring in deze industrie zijn onze macht, kunnen wij het maken werkelijkheid te zijn.


Wij zijn ons volledig ervan bewust dat de kwaliteit het leven van een bedrijf is en een strikt systeem voor kwaliteitscontrole ISO van originele materiële sourcing aan geëindigd - producten heeft. Wij hebben een speciaal qc team om de inspectiemethode van AQL-niveau uit te voeren. Realiserend dat de innovatie voor ononderbroken ontwikkeling noodzakelijk is, hebben wij een R&D-team opgebouwd dat nieuwe productregelen kan periodiek introduceren. Dit team is ook verantwoordelijk voor de controle van de productenmarkt wereldwijd, het analyseren van de tendensen van de consument en het doen van aanbevelingen over hoe de bestaande lijnen kunnen worden verbeterd. wij beschermen klanten“ handelsmerken, en wij zullen nooit van een handelsmerk voorzien producten aan de derde partij verschepen of niet verwante parties.we keuren oem orde goed.


Stem in warm met uw onderzoek. Met hoge betekenis van verantwoordelijkheid en absolute eerlijkheid, stemmen in wij met allerlei samenwerking tussen bedrijven en zullen alle behoeften van onze klanten tevredenstellen. Het is onze hoop om, door gezamenlijke inspanningen, zowel handel als het wederzijdse voordeel van de vriendschapsreis te bevorderen. Welkom om ons bedrijf en onze fabriek te bezoeken.
Als u meer informatie gelieve nodig te hebben ons op elk ogenblik contacteren. Wij zullen zeer blij om van u zijn spoedig te horen. Oprecht voor ooit.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij onderzoeken en ontwikkelen micro- luchtpomp sinds 2001

Gebouwde Cinh-Groep in 7,2007 Juli

Wij beginnen onze verkoopmarkt in China, 

dan Europa en de V.S.

 

China Cinh group co.,limited Bedrijfsprofiel China Cinh group co.,limited Bedrijfsprofiel China Cinh group co.,limited Bedrijfsprofiel China Cinh group co.,limited Bedrijfsprofiel
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : CINH

Aantal werknemers : 1800~2000

Jaarlijkse omzet : 90Million-100 Million

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Cinh group co.,limited Certificaten China Cinh group co.,limited Certificaten China Cinh group co.,limited Certificaten China Cinh group co.,limited Certificaten